Alle ordrer over 500 kr (ex fragt) får en GRATIS Neck & Decolté maske med (Værdi 119 kr.)

Pakkekalender til din mand

Pakkekalender til din mand

Har du lyst til at forkæle din mand lidt ekstra med en pakkekalender eller adventsgaver i december? Men har du svært ved at finde på noget lækkert?  Så har jeg i det her blogindlæg samlet en masse lækre ting fra min webshop, som passer perfekt til mænd.

Sana – nem hudpleje med hamp

Hele serien fra Sana passer lige til manden, der gerne vil kunne nuppe det meste med under bruseren. Deres Shampoo og Body Wash er nænsomt plejende med blandt andet cannabisolie og aloe vera, og shampoen er også særdeles god mod skæl. Begge kommer i praktiske tuber.

Det samme gør Sanas Facewash, som er lige til at tage med ind i badet. Den renser og beroliger ogkan være rar at bruge efter barbering. Efter badet kan han så påføre Multi Balm, som blødgør huden og også er rigtig god til at berolige huden, hvis den er sart efter barberingen. Priserne ligger fra 127 kr til 295 kr.

 

 

Svamp fra Organic Konjac

Svampene fra min egen serie Organic Konjac er perfekte til en hurtig, men effektiv rens til den travle herre. Svampene kommer, så de passer til mange forskellige hudtyper, og mænd kan bruge dem alle. Jeg har dog erfaring med, at mænd generelt er rigtig glade for varianten Walnut Shell, som giver lidt ekstra scrub pga valnødskallerne. Har din mand en mere sart hud, erLavender et oplagt valg. Han kan have svampen hængende nær bruseren, så det er dejligt ment at nuppe den med i badet. Walnut Shell koster 99 kr, og de andre svampe koster 89 kr per styk.

 

Cool Cucumber – naturlig, kølende aftershave

Denne her fugtgele fra Amazing Space med agurk, aloe vera og mynte er simpelthen et alsidigt lille mirakelprodukt. Den køler og beroliger huden og er virkelig god som aftershave til mænd. Og så kan han også bruge den efter sport, hvis huden er blevet varm og trængertil at blive kølet ned. Cool Cucumber koster 255 kr for 50 ml og 399 kr for 250 ml.

 

Lemons and Oranges – den skønneste duft!

Kan din mand lide duften af citrus i hudpleje og parfume, er økoserien Lemons and Oranges lige noget for ham. Lemons & Oranges stammer fra Sicilien og er fremstillet af økologiske, sicilianske solmodne citrusfrugter.

Firmaet startede hjemme i køkkenet hos familien, der har virksomheden, og produkterne bliver forsat produceret af frugter fra deres egen “baghave”. Til manden vil jeg især anbefale den lækre showergel og den dejlige, naturlige dagcreme. Produkterne kan købes enkeltvis til rabatpris lige nu, men du kan også købe alle fem produkter som et sæt med stor besparelse – før 807 kr; nu kun 485 kr. Priserne starter ved 84 kr.

 

 

Håber, jeg har inspireret dig til lidt decemberforkælelse. Du kan altid ringe, skrive eller kigge forbi, hvis du vil have flere tips.

 

Min kurv
Din kurv er tom

Det ser ud til at du ikke har valgt noget endnu.