Ansigtsbehandlinger

Gennem mine 20 år i branchen, har jeg behandlet rigtig mange forskellige mennesker og hudtyper, samt draget mange erfaringer på min egen krop. Jeg er overbevist om, at ALT i vores krop hænger sammen, at kroppen er meget mere intelligent end mange umiddelbart tror, og at selv bittesmå ændringer kan gøre en kæmpe forskel. Ofte skal der sættes ind både indefra og udefra, og jeg skræddersyer altid behandlingerne, så de passer til dig, udfra min vurdering samt dine ord. Hos mig vil du opleve ægte empati og indlevelse, og jeg vil fylde dig med ny inspiration til, hvordan du på andre områder end lige hudplejen, kan sætte ind mod et endnu smukkere ydre og indre. Der er ingen spildtid og du er i fuldt fokus under hele behandlingen. Jeg arbejder meget intuitivt og har meget energi i mine hænder, hvilket kommer dig tilgode og du vil føle dig healet og ladet op påny når du går herfra.

Ansigtsbehandinger

Velkommen til mit helt nye holistiske behandlingskoncept.

Når du vælger ansigtsbehandling hos mig, får du ikke bare en ansigtsbehandling. Med min holistiske tilgang til huden, kroppen og sundhed kommer vi ofte hele vejen rundt på vejen til en smuk hud. Jeg bruger min mangeårige viden og erfaring om huden, mine uddannelser inden for hudpleje, kost, krop, kosttilskud og skinfood, jeg bruger min fintfølende intuition, der mærker hvad du har brug for og jeg bruger mine healende evner, for at få dig helt ned i gear. Så du bliver ikke kun behandlet og støttet udefra. Du går herfra som en bedre og mere afslappet udgave af dig selv på alle planer.

I mit nye hudplejekoncept vil jeg ikke tage udgangspunkt i én bestemt behandling. Jeg vil tage udgangspunkt i DIG og din huds behov her og nu. Derfor skræddersyer jeg den hver gang til dig. Du skal du blot vælge hvor lang tid du vil bruge på behandlingen og herefter lægger vi sammen en plan, så du både får resultater samt det velvære og afslapning du har brug for. Der kan i mine behandlinger inddrages:

-Frugtsyremaske

-Rensende masker, fugtmasker

-Silkpeel diamanthudslibning

-Carismed contour opstrammende radiofrekvens

-Retning af bryn

-Rygmassage

-Dybderens af urenheder

-Microcurrent skin stimulator (opstrammende let strømbehandling)

-Beauty Angel lys

-Thermogenic lys og varme/kulde behandling

-Håndmassage

-Diverse sheetmasker og fugtmasker til bl.a. lysning af pigment eller fugtmangel

-Forskellige ansigtsmassager (akupressur, drænage mm.)

-Hovedbundsmassage

-Opstrammende Face Workout massage

-Gua sha massage

-Healing

Du skal blot vælge hvor lang tid jeg må bruge på at forkæle dig, din hud, dit sind og din sjæl.

Priser:

Signatur 45 minutter: 850 kr.

Signatur 60 minutter: 995 kr.

Signatur 75 minutter: 1195 kr.

Signatur 90 minutter: 1395 kr.

Farvning af bryn og vipper kan tilkøbes for 175 kr. pr del eller 250 kr. for både bryn- og vippefarvning. Retning af bryn er altid inkluderet i behandlingsprisen.

Beauty Angel Lyset kan også tilkøbes seperat, hvis du ikke vil have det inkluderet i behandlingstiden. Pris 150 kr.

 

Amazing Face Workout

This is not a facial – this is workout for your face”

Ansigtsworkout er det nye sort inden for ansigtsbehandlinger, for man har fundet ud af, at ved at løsne og arbejde med musklerne i ansigtet, kan du minimere rynker, løfte ansigtet og give det fylde, spændstighed og glød. Du kan gøre meget hjemme, men denne behandling giver virkelig effektive resultater allerede efter én gang. Den er fantastisk!

Behandlingen består af 55 minutters fuld workout for dit ansigt, med opvarmning, dybdegående massage med eco rubber-balls, Face Sculpting Therapy massage, Micro Current Beauty device samt afsluttende facerolling og lymfedrænering.

Virkelig virkelig lækker behandling til dig, der vil have opløftende resultater og fokusere på at stramme op og mindske rynker. Få evt. en kurbehandling hver 2. uge i ca. 6 uger og hold derefter ved lige hjemme med dit hjemmeprogram, som du får anbefalet under behandlingen.

Ønsker du også den plejende del, kan du købe en minifacial med, hvor du får renset huden og lagt frugtsyremaske imens du får farvet vipper og bryn, samt rette bryn. Denne koster, som tillægsbehandling til Face Workout, kun 499 kr. Dette kan virkelig anbefales, og du vil både føles og se ud, som et helt nyt menneske.

Silkpeel Diamanthudslibning

Trænger du til nyt liv, glød og glattere hud? Har du som yngre haft akne og fået ar deraf, eller lider du i øjeblikket af uren hud, vil behandling med Dermolissage Silkpeel gøre underværker for din hud. Allerede efter én behandling vil du se en klar forbedring. Ved denne behandling sliber jeg din hud med fine diamanter, samtidig med, at en væske mod behandling sluses ind i din hud. Huden bliver glattere, blødere, får mere glød og energi, samt ar og porer bliver synligt mindre. 

25. minutters Silkpeel-behandlingen er til dig, der kun ønsker slibningen og resultatet af denne. Har du også brug for dybderens vil jeg anbefale dig at booke en Signatur 60 min. hvor vi også vil komme hudorme og urenheder til livs.

Silkpeel-behandlingen er også genial mod f.eks. tør hud, eksem, roscacia og pigmentforandirnger. Også hvis din hud blot ser grå og træt ud, vil denne behandling gøre underværker.

Behandlingen kan bruges på både ansigt og krop.

Cosmelan behandling

Pigmentforandringer bliver mere og mere udbredt i vores verden, og er til stor gene for mange. Mange bliver psykisk påvirkede og føler ikke, at de kan gå uden makeup. Det synes jeg er mega ærgeligt og jeg brænder for, at hjælpe alle med en smukkere hud, fordi de derved også opnår et større selvværd. Derfor er jeg SÅ glad for endelig at kunne tilbyde Cosmelan-behandlingen, som jeg selv har testet tilbage i 2015 med stor succes (se billede nedenfor).

Cosmelan er verdens førende inden for behandling og fjernelser af pigmentforandringer. Cosmelan metoden er en dobbeltvirkende metode, og indeholder ingredienser med bevist effekt der virker på ALLE faser i hyperpigmenteringsprocessen. Den fjerner eksisterende hyperpigmentering og regulerer dannelsen af ny pigmentering og giver derfor både kortsigtede og langsigtede resultater. Cosmelan kan anvendes på alle former for hyperpigmentering og til alle hudtyper.

Cosmelan er mere end en behandling, det er en komplet metode der omfatter en enkelt behandling der udføres her på klinikken, samt vedligeholdende hjemmebehandling. Klinikbehandlingen omhandler påføring af cosmelan 1 ansigtsmaske der skal sidde og virke i 8-12 timer (afhængig af hudtype og hudsensibilitet). Efter endt virketid vaskes masken af hjemme. 48 timer senere starter opfølgningsfasen hjemme. Her påføres cosmelan 2, melan recovery og melan 130+ solbeskyttelse. Der følges jævnligt op i klinikken. Du får en grundig gennemgang af forløbet med mig på klinikken, samt vejledning til hjemmebrug inkl. skriv om de mest stillede spørgsmål.

Det er super vigtigt for resultatet af behandlingen, at du kun anvender de anviste produkter fra Meseostecic, imens virketiden står på. Dvs. helst i 6 mdr og mindst i 8 uger. Du får de fleste produkter til brug med i startpakken, dog købes rens og tonic seperat, samt evt. ekstra fugtcremer og masker.

Jeg har selv fået Cosmelan behandling tilbage i 2015 og været yderst tilfreds med resultatet allerede efter få uger. Resultetet kan du se på billedet her:

Cosmelan behandling inkl. hjemmekit – 4600 kr

Min kurv
Din kurv er tom

Det ser ud til at du ikke har valgt noget endnu.