Ansigtsbehandlinger

Gennem mine 17 år i branchen, har jeg behandlet rigtig mange forskellige mennesker og hudtyper, samt draget mange erfaringer på min egen krop. Jeg er overbevist om, at ALT i vores krop hænger sammen, at kroppen er meget mere intelligent end mange umiddelbart tror, og at selv bittesmå ændringer kan gøre en kæmpe forskel. Ofte skal der sættes ind både indefra og udefra, og jeg skræddersyer altid behandlingerne, så de passer til dig, udfra min vurdering samt dine ord. Hos mig vil du opleve ægte empati og indlevelse, og jeg vil fylde dig med ny inspiration til, hvordan du på andre områder end lige hudplejen, kan sætte ind mod et endnu smukkere ydre og indre. Der er ingen spildtid og du er i fuldt fokus under hele behandlingen. Jeg arbejder meget intuitivt og har meget energi i mine hænder, hvilket kommer dig tilgode og du vil føle dig healet og ladet op påny når du går herfra.

Er du i tvivl om, hvilken behandling du skal vælge, så start med en Signatur, og så lægger vi sammen en plan for fremtiden.

Mine behandlinger er desuden ALTID inkl. velkomstrygmassage, retning af bryn samt frugtsyremaske, for altid optimalt resultat. Jeg vil nemlig se resultater ligeså meget som du vil og derfor vil jeg kun give dig det bedste af det bedste, hver gang. Behandlingerne er hos mig ikke delt op i alm. eller luksus, for DU har fortjent luksus når du endelig prioriterer dig selv.

Amazing Results

Her får du 60 minutters maksimal afslapning kombineret med den smukkeste hud i både ansigt og på hænder. Imens de to vidundermasker arbejder for at gøre din hud glat, ensartet, fjerne små urenheder, mindske pigmentforandringer og rødme, give masser af fugt og en ungdommelig udstråling, kan du nyde massage for skuldre, nakke, hovedbund og hænder. Maskerne består af hhv. Miracle Mask, som er en frugtsyremaske, der arbejder på 3 niveauer i huden og netop udretter små mirakler, samt den innovative Bio-Cell maske, som via bioaktive plantestamceller mindsker hyperpigment, fugter og udglatter huden. Både dit ansigt og dine hænder vil blive behandlet. Behandlingen er uden dybderens, så du kan give dig helt hen og blot nyde. Inkl. retning af bryn. Den skal opleves!

Priser for Amazing Results

Ca. tid Pris
Amazing Results 60 min. 750 kr.

Signature by Louise Nørgaard

Min Signature-behandling er den perfekte start-behandling, og hos mig er en Signatur-behandling nok hvad der hos andre vil hedde en luksusbehandling, fordi jeg gider ikke spilde hverken din eller min tid, og vil have, at du går herfra med de bedste resultater hver gang. Derfor får du i Signature-behandlingen rygmassage, rens, frugtsyremaske, dybderens, ret af bryn, maske, lækre healende massager og diverse cremer til slut. Sæt 90 minutter af fra du kommer til du går. Farvning af vipper og bryn kan tilkøbes og kan oplyses ved bestilling eller ved behandlingsstart.

Priser for Signature by Louise Nørgaard

Ca. tid Pris
Signature 90 min. 860 kr.

Skin Feeding Program

Som noget nyt kan du nu få en behandling, der tilgodeser huden både indefra og udefra. Med en Skin Feeding kur får du 3 behandlinger over 3 måneder, samt en kost- og livsstilsplan, sammen med et skønhedsfremmende kit bestående af organiske vitaminer, mineraler, antioxidanter, collagen-boost, omega olie tilskud, aloe vera og Beauty Spices.

Behandlingen fokuserer på enten D-age (antiage), D-tox (akne og uren hud) eller D-stress (rosacea og sart og stresset hud).

Du får desuden en kost- og livsstilsplan, som du bør følge i de 3 måneder forløbet varer, for at få den hud du drømmer om. Du får altså ikke bare en smukkere hud, du bliver også meget sundere indvending, fyldt med energi og nye sundere vaner, så du kan være den bedste udgave af dig selv.

Selve ansigtsbehandlingen består af rens, frugtsyremaske, speciel udviklet “face-pudding” maske, der er som nærende varm mad for huden, dybderens, massage, ret af bryn samt diverse cremer.

GLÆD DIG til dette forløb, der gør dig smukkere både indvendigt og udvendigt.

Kur forløb 3 mdr. (3 behandlinger samt hjemmekit værdi 1530 kr.) 3995 kr.

Priser for Skin Feeding

Pris
Kur forløb 3 mdr. (3 behandlinger samt hjemmekit værdi 1530 kr.) 3995 kr.

Amazing Face Workout

“This is not a facial – this is workout for your face”

Ansigtsworkout er det nye sort inden for ansigtsbehandlinger, for man har fundet ud af, at ved at løsne og arbejde med musklerne i ansigtet, kan du minimere rynker, løfte ansigtet og give det fylde, spændstighed og glød. Du kan gøre meget hjemme, men denne behandling giver virkelig effektive resultater allerede efter én gang. Den er fantastisk!

Behandlingen består af 60 minutters fuld workout for dit ansigt, med opvarmning, dybdegående massage med eco rubber-balls, Face Sculpting Therapy massage, Micro Current Beauty device samt afsluttende facerolling og lymfedrænering.

Virkelig virkelig lækker behandling til dig, der vil have opløftende resultater og fokusere på at stramme op og mindske rynker. Få evt. en kurbehandling hver 2. uge i ca. 6 uger og hold derefter ved lige hjemme med dit hjemmeprogram, som du får anbefalet under behandlingen.

Ønsker du også den plejende del, kan du købe en minifacial med, hvor du får renset huden og lagt frugtsyremaske imens du får farvet vipper og bryn, samt rette bryn. Denne koster, som tillægsbehandling til Face Workout, kun 350 kr. Dette kan virkelig anbefales, og du vil både føles og se ud, som et helt nyt menneske.

Priser for Amazing Face Workout

Ca. tid Pris
Amazing Face Workout 60 min. 750 kr.
Tillægsbehandling til Face Workout 30 min. 350 kr.

Silkpeel Diamanthudslibning

Har du som yngre haft akne og fået ar deraf, eller lider du i øjeblikket af uren hud, vil behandling med Dermolissage Silkpeel gøre underværker for din hud. Allerede efter én behandling vil du se en klar forbedring. Ved denne behandling sliber jeg din hud med fine diamanter, samtidig med, at en væske mod behandling sluses ind i din hud. Huden bliver glattere, blødere, får mere glød og energi, samt ar og porer bliver synligt mindre. Du får naturligvis også velkomstrygmassage, rettet bryn samt dybderenset og lækker ansigtsmassage i fugtmaske.

30. minutters Silkpeel-behandlingen er til dig, der kun ønsker slibningen og resultatet af denne.

Silkpeel-behandlingen er også genial mod f.eks. tør hud, eksem, roscacia og pigmentforandirnger. Også hvis din hud blot ser grå og træt ud, vil denne behandling gøre underværker.

Priser for Silkpeel Diamanthudslibning

Ca. tid Pris
Silkpeel inkl. dybderens, massage, bryn 75 min. 890 kr.
Kurforløb 6 x Silkpeel 75 min. 4.649 kr.
Silkpeel 30 min. 499 kr.
Kurforløb 6 x Silkpeel 30 min. 2.699 kr.

Carsimed Kontur

Mangler din hud spændstighed og fasthed, men helst uden kirugi, vil du elske Carismed Kontur. Det er en maskine, som via den nyeste radiofrekvens-teknologi, varmer huden op til 41 grader, så vi sparker gang i dannelsen af kollagen og elastin, som sørger for en fast og spændstig hud, samt gør linjer og rynker mindre. Du vil også her se og opleve resultat allerede efter første gang. Jeg kan også finde på, at inkludere denne maskine i mine andre behandlinger, hvis jeg vurderer, at vi opnår et bedre resultat med den. Du kan også booke den som ekstra tillæg til en af de andre behandlinger.

I behandlingen indgår naturligvis velkomstrygmassage, frugtsyremaske, ansigtsmassage samt retning af bryn.

Priser for Carsimed Kontur

Ca. tid Pris
Carismed Kontur inkl. peeling, massage, bryn 75 min. 850 kr.
Farvning af vipper og bryn ifm . ansigtsbehandling 230 kr.
Carismed Kontur som tillæg, et område 15 min. 199 kr.

Komplet Forskønnelse

Ultimativ hudpleje, opstramning, forkælelse og velvære på 110 min. indeholdende alt det bedste med fokus på DIG:

Priser for Komplet Forskønnelse

Pris
Hudrensning, Silkpeel, Carismed Kontur, dybderens, farvning af vipper og bryn, flere forskellige massager samt let makeup, så du går herfra som en ny kvinde 1.390 kr.

Cosmelan behandling

Pigmentforandringer bliver mere og mere udbredt i vores verden, og er til stor gene for mange. Mange bliver psykisk påvirkede og føler ikke, at de kan gå uden makeup. Det synes jeg er mega ærgeligt og jeg brænder for, at hjælpe alle med en smukkere hud, fordi de derved også opnår et større selvværd. Derfor er jeg SÅ glad for endelig at kunne tilbyde Cosmelan-behandlingen, som jeg selv har testet tilbage i 2015 med stor succes (se billede nedenfor).

Cosmelan er verdens førende inden for behandling og fjernelser af pigmentforandringer. Cosmelan metoden er en dobbeltvirkende metode, og indeholder ingredienser med bevist effekt der virker på ALLE faser i hyperpigmenteringsprocessen. Den fjerner eksisterende hyperpigmentering og regulerer dannelsen af ny pigmentering og giver derfor både kortsigtede og langsigtede resultater. Cosmelan kan anvendes på alle former for hyperpigmentering og til alle hudtyper.

Cosmelan er mere end en behandling, det er en komplet metode der omfatter en enkelt behandling der udføres her på klinikken, samt vedligeholdende hjemmebehandling. Klinikbehandlingen omhandler påføring af cosmelan 1 ansigtsmaske der skal sidde og virke i 8-12 timer (afhængig af hudtype og hudsensibilitet). Efter endt virketid vaskes masken af hjemme. 48 timer senere starter opfølgningsfasen hjemme. Her påføres cosmelan 2, melan recovery og melan 130+ solbeskyttelse. Der følges jævnligt op i klinikken. Du får en grundig gennemgang af forløbet med mig på klinikken, samt vejledning til hjemmebrug inkl. skriv om de mest stillede spørgsmål.

Det er super vigtigt for resultatet af behandlingen, at du kun anvender de anviste produkter fra Meseostecic, imens virketiden står på. Dvs. helst i 6 mdr og mindst i 8 uger. Du får de fleste produkter til brug med i startpakken, dog købes rens og tonic seperat, samt evt. ekstra fugtcremer og masker.

Jeg har selv fået Cosmelan behandling tilbage i 2015 og været yderst tilfreds med resultatet allerede efter få uger. Resultetet kan du se på billedet her:

Cosmelan behandling inkl. hjemmekit

Pris
4600 kr.