NCN - Neuromuscular Cosmetic needling

En banebrydende behandling af inkontinens og svigtende muskeltonus i underlivet gennem effektiv styrkelse af bækkenbunden.

Er dine rynker ved at stjæle billedet, når du ser dig i spejlet? Rynker opstår naturligt pga. dine gener og aldring. Efterhånden som man bliver ældre mister huden sin spændstighed og evnen til at fremstå elegant. Vores livsstil og kost spiller også en stor rolle sammen med ydre miljøpåvirkninger, såsom rygning eller soldyrkning. Endda overdrevet brug af ansigtsmimik kan have negativ indvirkning på rynkedannelsen. 

NCN /Neuromuscular cosmetic needling er udviklet af Sally Walker, som har kombineret sin viden om Traditional Chinese Medicin (TCM) med hendes lange og rige erfaring inden for holistisk skønhed samt sin baggrund som fysioterapeut med kendskab til menneskets fysiologi og anatomi. 

Det er en behandling som bygger på teknikker fra TCM, hvor man benytter akupunkturpunkter i ansigtet til at dybdestimulere huden og ansigtets muskulatur. Ifølge TCM påvirker en akupunkturbehandling blod og qi (energi) i kroppens organer, således at man uden tvivl opnår positiv effekt på ansigtets sundhed og skønhed.

Hvad kan du forvente af NCN:

  • Mindre synlige rynker 
  • Dobbelthagen bliver mindre
  • Ansigtet får et sundere og mere levende udtryk

 Behandlingen virker ved at stimulere:

  • særlige punkter i ansigtsmuskulaturen 
  • kosmetiske akupunkturpunkter
  • kollagen-, elastin- og hyaluronsyreproduktionen
  • blodomløbet
  • lymfedrænage

En NCN-behandling er en skøn lille rynke-management treat, hvor du får renset dit ansigt og får boostet huden i rynkerne med akupunkturnåle, så huden plumper op og rynken bliver mindre. Vi får musklerne til at afspænde og sender signaler ud i bindevævet og nervesystemet om at fjerne affaldsstoffer og stimulere blodgennemstrømningen. Herefter hjælper vi bindevævet med at drænere de ophobede affaldsstoffer med en afslappende gua sha-massage med energigivende krystal. Vi slutter behandlingen med en lækker plejende creme, som sætter prikken over i’et med sine anti-aging ingredienser.

Prisen for behandlingen er 250 kr.

Du kan få behandlet et af følgende områder pr. behandling:

-Pande
-Kind-zonen inkl. fuge fra næse til mund
-Mund overlæben (rygerrynker/”hønserøvsmund”)
-Hage og hals (Under mund samt fuge fra mundvig og ned)
-Dobbelthage

Behandlingen er inkl. gua sha massage for optimalt resultat.

Ønsker du at behandle flere områder pr. gang kan du tilkøbe et ekstra område for 100 kr. pr område.

Behandlingen kan med fordel kombineres med andre behandlinger, såsom Beauty Angel, Vipper og bryn eller ansigtsbehandling. 

Alle produkterne er fra Amazing Space med økologiske og aktive ingredienser, som giver effektive resultater.

Min kurv
Din kurv er tom

Det ser ud til at du ikke har valgt noget endnu.