Handelsbetingelser v/ abonnement

Handelsbetingelser ved abonnement for Louise Nørgaard

Louise Nørgaard
Jyllandsgade 41
9520 Skørping
TLF: +4525218712
CVR: 30285166

Generelt

Louise Nørgaard stiller en abonnement-baseret online tjeneste til rådighed på www.louisenorgaard.dk, hvor kunder kan abonnere på varer til fast levering. Vilkårene er gældende mellem den enkelte bruger og Louise Nørgaard.

Disse vilkår og betingelser for brug gælder for aftaler mellem Louise Nørgaard og én fysisk person (herefter “Brugeren”) vedrørende Tjenesten. Kun personer, der er 18 år eller ældre og bor i Danmark, kan indgå en aftale med Louise Nørgaard vedrørende Tjenesten.

Disse Betingelser udgør samlet den aftale, der er gældende mellem Brugeren og Louise Nørgaard.

For at få adgang til Tjenesten, skal Brugeren læse og acceptere handelsbetingelserne.

Ydelsens omfang

Tjenesten giver Brugeren adgang til Louise Nørgaard’s tjenester bestemt ved bestilling.

Adgang til tjenesten

Brugeren skal for at få adgang til Tjenesten registrere en brugerkonto på portalen.

Registrering og brugeradgang

Brugeren er ansvarlig for at sikre, at de angivne oplysninger er korrekte på registreringstidspunktet. Ved registrering må Brugeren kun give oplysninger vedrørende egne betalings- og kreditkort.

Ved registrering skal Brugeren angive et brugernavn og et password (herefter “Login Oplysninger”). Brugerens Login Oplysninger er personlige og må ikke bruges af andre med mindre andet er anført på produktet.

Brugeren skal opbevare Login Oplysningerne på et sikkert sted, således at andre ikke kan få uberettiget adgang til dem. Brugeren er ansvarlig for al brug af sin brugerkonto.

Hvis Brugeren får mistanke om ulovlig brug af Brugerens Login Oplysninger, skal Brugeren omgående underrette Louise Nørgaard samt ændre sit password.

Din bekræftelse og kvittering for dit køb modtager du pr. mail.

Tilpasninger og ændringer

Louise Nørgaard forbeholder sig retten til at ændre gebyret og andre betingelser for Tjenesten. Ændringen skal meddeles til Brugeren senest tredive (30) dage inden ændringen træder i kraft. I tilfælde af sådanne ændringer er Brugeren berettiget til at opsige abonnementet med virkning fra den dag, hvor ændringen træder i kraft. Hvis Brugeren ikke opsiger abonnementet før ændringen træder i kraft, skal det betragtes som accept af ændringen. Ændringer, der er til åbenbar fordel for Brugeren, gælder med det samme uden opsigelsesret for Brugeren.

Opsigelse af abonnement

Opsigelse af Tjenesten kan ske ved udgang af betalings-perioden på 1 måned fra seneste betaling. Der kan gå til en uge før din opsigelse er registreret, derfor anbefaler vi at du opsiger dit abonnement senest en uge før næste forsendelse. For at opsige sin aftale skal man kontakte Louise Nørgaard via info@louisenorgaard.dk

Betaling

Betaling for brug af Tjenesten skal betales i henhold til den til enhver tid gældende prisliste, der er tilgængelig på hjemmesiden.

Betaling for abonnementet sker forud hver måned. Du modtager en ordrebekræftelse via e-mail hver måned, når beløbet trækkes.

Brugeren skal udføre betalingen for abonnementet via de af Louise Nørgaard tilbudte betalingsmidler på hjemmesiden. Brugeren forpligter sig til at underskrive de nødvendige dokumenter, og til ved hver betalingsdato at have tilstrækkelige midler til betaling tilgængelige via det valgte betalingsmiddel. Ønsker du at udskifte dit betalingsmiddel – eksempelvis ved udløb af kreditkort – kan du oprette et nyt betalingsmiddel via din medlemsside.

Louise Nørgaard modtager online betalinger med Dankort, Visa/Dankort, Visa, Mastercard, Maestro, Paypal, ApplePay.

Betaling vil først blive trukket på din konto, når den fysiske vare afsendes. Ved opsigelse af dit abonnement lukkes og slettes din konto hos Louise Nørgaard.

Alle beløb på hjemmesiden er inklusiv moms.
Hjemmesiden bruger følgende valutaer til prissætning:
Denmark – Kroner (DKK)

Louise Nørgaard benytter en sikker betalingsserver, der krypterer alle oplysninger med SSL protokol hvilket betyder din data er sikker og ikke kan læses af andre udefrakommende.

Levering

Leveringstiden for din ordre er 1-3 hverdage.

Louise Nørgaard afsender varer med følgende: Afhentning, GLS – Erhverv, GLS – Privat, GLS – Pakkeshop

Fragten er fast pris afhængig af den valgte leveringsform.

Du vil kunne vælge i mellem at få pakken sendt til pakkeshop, privat eller til firma.

Fortrydelsesret

Der gives 14 dages fuld returret på varer købt på hjemmesiden med mindre andet er aftalt eller fremgår af din ordre.

Den 14 dags periode starter den dag hvor ordren er leveret.

Eventuelle returneringsomkostninger afholder du selv.

Ønske om fortrydelse skal meddeles os senest 14 efter leveringen og være os i hænde seneste 14 dage efter vi er informeret om dit brug af fortrydelsesretten.

Ønske om brug af fortrydelsesret skal gives sendes på mail info@louisenorgaard.dk. I meddelelsen skal der gøres tydeligt opmærksom på dit ønske om brugen af fortrydelsesret.

Varens stand ved returnering

Varen skal være i uåbnet og uprøvet stand og i original emballage, og må ikke have påført sig skader under transport.

Hvis varen er prøvet udover, hvad der er beskrevet ovenfor, betragtes den som brugt og af forringet værdi. Dette betyder, at du ved fortrydelse af købet får en mindre del eller intet af købsbeløbet retur. Det er op til Louise Nørgaard at vurdere varens stand.

Reklamationsret

Der gives 2 års reklamationsret på produkter i henhold til den danske købelov. Reklamationsretten gælder for alle fejl i materiale og fabrikation.

Reklamation vedr. fejl og mangler skal meddeles til Louise Nørgaard i rimelig tid efter varens modtagelse. 
Her anses max. to måneder som rimelig tid, med mindre andet er aftalt. Vi refunderer rimelige fragtomkostninger.

Reklamationen frafalder ved forkert eller ualmindelig betjening af produktet.

Louise Nørgaard dækker returneringsomkostningerne i rimeligt omfang.

Ved returnering kontaktes virksomheden:

Louise Nørgaard
Jyllandsgade 41
9520 Skørping
TLF: +4525218712

info@louisenorgaard.dk

Reklamationer modtages ikke hvis disse er sendt på efterkrav eller til pakkeshop.

Min kurv
Din kurv er tom

Det ser ud til at du ikke har valgt noget endnu.