Fedtfrysning

Revolutionerende metode mod genstridige fedtdepoter

Den nemmeste og mest effektive metode til at bekæmpe de irriterende “problemområder” er med fedtfrysning! Klinisk dokumenteret behandling til fjernelse af genstridige fedtdepoter

Under en Cryolipolysis behandling bliver de irriterende fedtdepoter, som ikke reagerer effektivt nok overfor slankekure og motion, simpelthen frosset væk og fedtcellerne permanent ødelagt. Ingen kirurgi nødvendig. Behandlinger er praktisk talt smertefri og risici samt bivirkninger er marginale. Ideel til alle, der ikke ønsker at tage risikoen for en fedtsugning. Du kan fortsætte med hverdagens opgaver lige efter din Cryolipolysis behandling. Nyd følelsen af nyfundet tilfredshed og velvære.

Hjælp til vejen mod din drømmefigur

• ingen invasiv kirurgi nødvendig

• lave risici og bivirkninger

• stort set ingen begrænsninger under behandlingen

• præcis fedtreduktion med effektive resultater

• Undgå sportsaktiviteter 24 timer efter behandlingen

• Overdrevent alkoholindtag kan forårsage kredsløbsproblemer

• Bevar sund og afbalanceret kost

• Undgå fed og usund mad

• Undgå sauna og soldyrkning i 7 dage efter behandling

• Drik min. 2 L vand om dagen – vigtig for lymfearbejdet

Hvordan foregår en behandling?

Vi starter med en grundig før-samtale hvor du blive rådgivet og informeret om behandlingen. Mulige kontraindikationer vil blive påpeget. Derefter vil der blive taget før-foto. Denne samtale kan evt. foregå helt uafhængig af behandling, inden du træffer beslutningen om det er noget for dig.

Under selve behandlingen bliver du muligvis tegnet op der, hvor applikationen skal sidde. Et stykke kuldebeskyttelses fleece bliver lagt på det område, der skal behandles. Nu vil applikatorerne bliver placeret på området og behandlingen kan påbegyndes. Fedtvævet suges ind ved hjælp af et vakuum og afkøles til -5 grader celsius. Dette gør, at fedtet i fedtcellerne bliver så dårligt, at hele cellen ødelægges. Herefter transporteres de væk via lymfesystemet og udskilles naturligt. Ganske simpelt og ufarligt, men yderst effektivt.

Selve behandlingen med applikationen tager 60 minutter. I løbet den tid kan du læse, sove eller sidde med din telefon uden problemer.

Kommer fedtet igen?

De fedtceller, som går til grunde under fedtfrysning er døde, og kommer ikke igen. De fedtceller der er tilbage kan, hvis du tager på, vokse sig større og hvis du tager meget på, kan nye fedtceller dannes, hvis de eksisterende ikke kan indeholde mere. Men holder du din vægt så bevarer du dit resultat. Cremen, som jeg har beskrevet nederst på siden, kan afhjælpe at der dannes nye fedtceller.

Gør det ondt?

Behandlingen gør ikke ondt. I de første par minutter, når vævet suges op i applikatoren, kan det mærkes og føles lidt ubehageligt, men derefter mærker man ingenting, og kan nemt slappe med med en lur eller sin tlf eller et blad.

Hvor hurtigt kan jeg forvente resultat?

Nogle er heldige og oplever resultat allerede efter en uge, men det endelige resultat kan først forventes efter 12 uger. Det optimale resultat opnåes ved 3 behandlinger inden for 3 måneder.

Hvor mange behandlinger skal jeg have?

Det optimale resultat opnår du ved 3 behandlinger inden for 12 uger. MEN du bestemmer naturligvis selv. Er du tilfreds med resultatet allerede efter 1. behandling er du velkommen til at stoppe her. Måske du ønsker nr. 2 eller 3 også, det kan vi sammen vurdere hen ad vejen, hvis du er i tvivl.

Hvem kan få glæde af fedtfrysning?

Fedtfrysning er IKKE en slankekur og er ikke velegnet, hvis du er meget overvægtig. Så vil jeg hellere hjælpe dig med kostændringer og træning først., da du simpelthen ikke vil kunne se nok effekt. Men er du allerede igang med kost og motion og kan bare ikke komme af med det sidste genstridige fedt, uanset hvor meget du knokler for det, så kan fedtfrysning hjælpe. Eller er du normalvægtig og bare er irriteret over de håndtag, den ekstra balle eller topmaven, som du render rundt med, så kan fedtfrysning også hjælpe.

Priser for fedtfrysning

Pris
Fedtfrysning ét sted (en applikation) 2.500 kr.
2 steder (2 applikationer) 3200 kr..
3 steder (3 applikationer) 3.900 kr.
4 steder (4 applikationer) 4.600 kr.
Køb 3 behandlinger og spar penge
3 beh. med 1 applikation (spar 600 kr.) 6.900 kr.
3 beh. med 2 applikationer (spar 1.200 kr.) 8.400 kr.
3 beh. med 3 applikationer (spar 2.600 kr.) 9.800 kr.
3 beh. med 4 applikationer (spar 2.800 kr.) 11.700 kr.