Alle ordrer over 500 kr (ex fragt) får en GRATIS Neck & Decolté maske med (Værdi 119 kr.)

Om Louise

Min baggrund for dette holistiske skøn- og sundhedsunivers, som jeg tilbyder, er en mangeårig interesse for kost, træning, skønhed, velvære og ikke mindst balance. Jeg har undervist i fitnessbranchen i snart 20 år og behandlet som kosmetolog de sidste 13 år, og altid været til inspiration for mine omgivelser. Jeg har altid set det som en helhed og er i de senere år blevet meget mere bevidst om, at alt i kroppen hænger sammen, helt på celleplan.

Men det er altså ikke kommet fra den ene dag til den anden. Jeg har været igennem meget “shit” for at blive den jeg er idag. Jeg mistede min mor allerede som 19-årig efter mange års sygdom, som jeg dengang aldrig talte med nogle om, hvilket gjorde at min krop dannede et fysisk “skildpaddeskjold”, hvor den stærkeste massør kunne trykke så hårdt han kunne uden jeg kunne mærke det. Jeg har født 3 børn mindst 8 uger for tidligt, hvoraf den midterste ikke overlevede. Jeg har gennem hele mit voksne liv levet sundt – eller hvad jeg “troede” var sundt og en god livsstil. Kørt derudaf med et travlt liv med træning, sund mad og masser af arbejde. Har dog altid følt en pludselig indsættende udmattethed, og kunne falde i søvn hver gang jeg satte mig ned for at tale med folk. Tænkte, at det nok bare skyldtes travlhed. En mave, som altid var oppustet efter måltider og en fordøjelse, som jeg troede der fungerede, men som har vist sig ikke at have været optimal alligevel. En hud, som ofte har været plaget af urenheder trods min meget sunde livsstil og meget gode hudplejerutiner. Jeg har nu selv indset, hvordan små ændringer kan give store forbedringer i ens livskvalitet, og brænder for, at hjælpe dig til, at hjælpe dig selv.

Med disse ting i bagagen kan man vælge at blive offer for livet eller man kan vælge, at tro på, at der er en mening med alt. Jeg har altid valgt det sidste, og vil altid gøre, hvad der skal til, for at blive den jeg gerne vil være. Den dag jeg begyndte i terapi for at bearbejde mine følelser omkring min mor fx, forsvandt skildpaddeskjoldet fra min ryg. Da jeg fødte min første søn 9 uger for tidligt, tror jeg på, at meningen var, at jeg skulle finde mig selv, imens jeg skulle tage mig af et sensitivt lille barn, hvor jeg også fandt ud af min egen sensitivitet. En sensitivitet, som jeg ser som en kæmpe gave. Den gør, at jeg mærker alt og virkelig tror på mere mellem himmel og jord. Den gør mig til en bedre behandler, da jeg er lynhurtig til at spotte og dygtig til at mærke hvor forhindringerne sidder, både når vi snakker ydre og indre balance.

Jeg har gennem årene prøvet et hav af forskellige alternative behandlinger for at få mig selv og min krop i balance, da jeg dels synes det er spændende og dels ikke kan nøjes. Jeg kan ikke nøjes med at have det halvgodt, jeg vil have det fantastisk. Og det gælder på alle planer i mit liv. Jeg vil heller ikke nøjes med halvgode produkter, jeg vil have de bedste, og derfor har jeg min webshop, hvor jeg kun sælger det jeg synes er bedst, og som jeg kan stå 100% inde for. Med alle de forskellige behandlinger i bagagen, kan jeg også sende mine kunder videre, så de også kan blive healet og helbredt for netop det, de går og tumler med, hvad enten det er kronisk forstoppelse eller psykisk vold der skal bearbejdes.

Skønhed

Et velplejet ydre er for de fleste mennesker en vigtig ting. Jeg kunne aldrig undvære mine daglige hud- og kropsplejerutiner, og ved at huske at pleje sig selv er der også mere overskud til andre. Så den tid du bruger på dig selv er godt givet ud, i forhold til at kunne modstå en, til tider ofte, alt for stresset hverdag. Ofte er det et minimum af ekstra tid du skal bruge på badeværelset, men med et kæmpe resultat til følge. Det handler om vaner. Så når travlheden er på sit højeste, er det dér, du virkelig skal huske dig selv. Og en ansigtsbehandling i ny og næ, giver dig ikke både et smukkere ydre, men også ny indre energi, og er en god kilde til afstressning.

Træning

Vi er født til at bevæge os! Se f.eks. glæden i børns øjne, når de finder ud af alle de ting de er i stand til, med deres smidige krop, som kan bevæge sig på alle måder. Den glæde ved bevægelse burde vare ved hele livet. Desværre lever alt for mange et inaktivt liv, hvor de sidder i bilen til og fra arbejdet, som for øvrigt foregår 8 timer på en kontorstol.

Træning behøver absolut ikke, at skulle foregå i træningstøj eller i fitnesscentret, og du behøver ikke at skulle svede hver gang. Du kan let flette det ind i din dagligdag, så du ikke behøver, at bruge flere timer om ugen af din kostbare fritid på at træne. Det er bare om, at udnytte alle de muligheder, som du har i hverdagen for bevægelse. Min mission er, at gøre det enkelt, nemt og sjovt at få din træning ind i hverdagen, uden at du behøver, at bruge flere timer i fitnesscentret. Let numsen og udnyt alle muligheder i dagligdagen til at få dig rørt og brugt din krop funktionelt. Lav f.eks. squats hver gang du samler ting op fra gulvet. Lav knibeøvelser imens du laver mad. Tag cyklen på arbejde istedet for bilen… også i regnvejr! Vær blot taknemmelig for, at du overhovedet får lov at opleve regnen ramme dit ansigt, når du kigger op mod himlen og smiler:-) Læs mere om træning under “Personlig Træning”.

Kost​

Jeg tror på, at kosten er en af de absolut vigtigste faktorer for en sygdomsfri krop, og kan kun hive den gode gamle sætning: “Du er hvad du spiser” frem igen, og sige JA! Dit smukke ydre bliver endnu smukkere med den rigtige kost, som består af proteiner, mættende kulhydrater og masser af sunde fedtstoffer. Jeg har selv siden begyndelsen af 2017 levet primært vegansk, og har aldrig haft mere energi og mindre oppustet mave. Men jeg møder dig der, hvor du er, og det skal være overskueligt for dig. Med den rette kost får du en sund og smidig hud, med en smuk glød og uden irriterende problemer. Dine indre organer kan kun arbejde optimalt sammen og holde dig rask, hvis du spiser helbredende og kropsopbyggende fødevarer. Drop alle de forskellige slankekure, og se det i stedet som en ændring i din livsstil, skridt for skridt, så det bliver helt naturligt for dig, at træffe de rigtige valg. Når du står i supermarkedet, så vælg økologisk hvis det er muligt, og hold dig fra forarbejdede fødevarer, som er fyldte med E-numre, for meget salt og skjult sukker, samt tomme kalorier. Vi lever i et samfund, hvor du kan få alle slags råvarer året rundt, så hvorfor ikke fylde dig med alt det energigivende, næringsrige, vitamin- og mineralfyldte, mættende mad, istedet for mad af dårlig kvalitet, som giver en krop og en hud derefter? Og du kan stadig godt holde hyggeaftener med masser af snacks, bare vælg de rigtige. Jeg elsker selv at smovse løs af rigelige mængder at god chokolade, tørrede frugter og bær og masser af nødder, og gør det med god samvittighed! Faktisk spiser jeg chokolade stort set hver eneste dag, uden at tøve eller tænke det som forbudt.

Livsglæde og overskud

Selvfølgelig gør hudpleje, kost og motion det ikke alene. Psyken er endnu en meget vigtig faktor for, at blive den bedste udgave af dig selv. Er du ikke glad og i balance følelsesmæssigt, forplanter det sig i kroppen og kan give dig ubalancer, som medfører skader, skavanker og sygdom. Derfor er det vigtigt, at få udryddet stress og drænende tanker. Få bearbejdet dine følelser. Få mennesker med negativ energi ud af dit liv og omgåes kun med folk, der gør dig glad. For det livet handler om, er dybest set at være glad og få det bedste ud af alle øjeblikke og de valg du træffer. Er du utilfreds med noget, så gør selv noget for at ændre på det. Ingen andre tager ansvaret for dig, så start idag og blot vær glad og taknemmelig fordi du er til!

Jeg vil forskønne og forkæle dig med skræddersyede ansigtsbehandlinger, få dig til at smide de kilo du går og drømmer om med tilpasset træning og kost, samt komme med masser af tips og gode råd til et dejligt liv med glæde, skønhed, sundhed og overskud.

Jeg glæder mig til at se dig, og til at inspirere dig til, at blive den optimale version af dig selv, indeni og udenpå!

Kærlig hilsen Louise

Mine uddannelser

 • HHX fra Herning Handelsgymnasium
 • Autoriseret lægeexamineret kosmetolog og hudterapeut
 • Personlig Træner Uddannelse
 • Pilates Uddannelse
 • Fitness instruktør
 • Step og aerobic instruktør
 • Boldtrænings instruktør
 • Vandholds instruktør
 • Pulsing Pilates instruktør
 • Tidligere Biopat og naturopath studerende
 • Skin Dietist fra Amazing Space
Min kurv
Din kurv er tom

Det ser ud til at du ikke har valgt noget endnu.