Alle ordrer over 500 kr (ex fragt) får en GRATIS Neck & Decolté maske med (Værdi 119 kr.)

Hvad MK-olie har gjort for mig… og kan gøre for dig!

22/1-2014 Hvad MK-olie har gjort for mig… og kan gøre for dig!

 

 

Da jeg startede med MK-olie og Aronia var det faktisk med stor skepsis, da jeg “altid” (ca 7 år) har spist ekstra olietilskud i form af hørfrøolie/kæmpenatlysolie, fiskeolie, Oil of life samt bl.a. kokosolie. Altid har jeg puttet dem i mine smoothies, juice, oven på havregryn og været generøs med kokosolien i maden, og troede, at det var fint til at dække behovet for essentielle fedtsyrer, for at give kroppen nok af disse livsnødvendige fedtstoffer, som vi ikke selv kan danne. Det har også fungeret fint, men har aldrig oplevet wauv-effekt, hvor jeg har tænkt at jeg kunne mærke synderligt forskel. Så jeg lod mig overtale til at betale dobbelt så meget for disse olier, og fik samtidig lovet, at de altså kunne noget mere end jeg var vant til, og det var de fineste koldpressede økologiske olier af bedste kvalitet.

 

Så jeg startede med at gøre som foreskrevet med at tage 2 spsk af hhv. olien og aroniajuicen som et shot, gurglede det sammen inde i munden og slugte det. Det smagte helt fint. Jeg er ikke sart med sådan noget. Når jeg ved, at det er godt for min krop, er jeg faktisk i stand til at drikke næsten hvad som helst. Da ugen var ved at være forbi tænkte jeg, at det var da mærkeligt, at jeg slet ikke følte træthed før omkring midnatstid hver aften, og tænkte, at det jo nok måtte skyldtes olien, da det var eneste ændring jeg havde lavet. En god start. Derudover kan jeg nu rent faktisk styre min lyst til mørk chokolade. Har altid kunne spise en plade om dagen (mørk chokolade ér jo sundt og fyldt med antioxidanter og masser af andre gode egenskaber ;-)), også uden at tage på af det, men mørk chokolade indeholder jo stadigvæk sukker, som godt kan dræne en for energi, hvilket det også har gjort for mig i de mængder jeg kunne spise. Men nu har jeg rent faktisk ikke engang lyst til det særlig tit mere. Jeg føler, at jeg er kommet i balance, og kan styre min appetit. Mit blodsukker svinger ikke op og ned, så jeg kan rent faktisk mærke min krop, hvornår den er sulten eller tørstig og det ikke bare er vanespisning. Skejer skam stadigvæk ud indimellem, også flere gange ugentligt, men så er det er bevidst valg jeg træffer, og så sker det med god samvittighed. Mit energiniveau er fortsat højt dagen igennem og min hud gløder. Min frisør er imponeret over mit hår, som for første gang i 100 år, rent faktisk kan vokse sig længere og er tykt som aldrig før.Jeg døjer ikke med tør hud, hverken på kroppen eller i ansigtet. Nu er jeg jo også utrolig god til at pleje huden overalt, men førhen har jeg kunne få meget tørre ben, hvilket jeg helt undgår nu. Udover MK-olierne spiser jeg også ca en stor spsk kokosolie om dagen samt olivenolie, masser af nødder og kerner

Alt i alt er jeg dybt taknemmelig over, at have fået MK-olie og Aronia ind i mit liv og vil aldrig stoppe! Og elsker, at jeg kan gøre livet bedre for mine kunder også, når jeg hører hvor meget det ændrer hos dem også. Det jeg hører mest, er det med sukkertrangen, at den bare forsvinder, hvilket jo er FANTASTISK! 🙂

 

MK-olierne er skabt specielt til at balancere hhv. mænd og kvinders hormonbalance, med den helt rette sammensætning af essentielle fedtsyrer. Disse livsnødvendige fedtsyrer kan vores krop ikke selv danne, og derfor er det vigtigt, at vi får dem via kosten. Du kan få dem fx. fra fede fisk, olier, forskellige nødder og kerner samt avocado. Det er ikke altid, at man får dækket hele sit behov via kosten og slet ikke den rigtige sammensætning, så derfor kan det være en ide med et ekstra tilskud. Det er udelukkende sunde fedtsyrer fra vegetabilske olier, og derfor tager man altså ikke på af olierne. Så du skal ikke være bange for at blive tyk af dem, da du faktisk forbrænder 11 kcal for hver 9 kcal MK-olie du indtager. De hjælper tværtimod kroppen med at udskille det dårlige fedt, som du kan have ophobet forskellige steder på kroppen og er altså en super kickstarter til en ny sund livsstil. Derudover stabiliserer de dit blodsukker, så det ikke styrtdykker og du kaster dig over hvad som helst i køkkenskabet eller kiosken.

MK olierne fåes i en blanding specielt til kvinder, mænd og børn/unge. Grunden til, at man tager det som et shot med aroniajuicen er, at man bedre kan optage fedtsyrerne. Derudover er Aronia-bærret et af de allermest antioxidantrige bær, som beskytter dine celler mod frie radikaler. Vitaminerne og antioxidanterne optages bedre sammen med noget fedt, hvilket gør denne kombi helt fantastisk

Jeg starter mine morgener med at bælle en halv liter vand tilsat saften fra en økologisk citron, hvilket har en udrensende effekt, efterfulgt af mit MK-olie og Aronia shot. Tager 2-3 spsk af hver. Så er dagen skudt igang på bedste vis. Elsker det!

 

 

Mine kunder siger bl.a.:

-sukkerfri siden den dag hun startede

-fri for ledsmerter i hoften

-stabilt blodsukker

-taber sig uden at ændre på andre faktorer

-smukkere hud, hormornerne kommer i balance

-stærkere negle, som ikke knækker

-Fjernet sukkertrang fuldstændigt og givet mere energi

Min kurv
Din kurv er tom

Det ser ud til at du ikke har valgt noget endnu.