Alle ordrer over 500 kr (ex fragt) får en GRATIS Neck & Decolté maske med (Værdi 119 kr.)

Gør din hud efterårsklar

Gør din hud efterårsklar

Efteråret nærmer sig med hastige skridt og dette betyder åbenlyse vejrændringer, hvilket ofte resulterer i, at din hud reagerer på én eller anden måde. Nogle slår ud med røde pletter eller eksem, nogle føler huden er irriteret eller mere tør, grå og kedelig. Desuden bliver det koldere, hvilket kræver mere at stå imod med. Derfor får du her lidt gode råd til at modvirke og behandle disse hudproblemer, der kan opstå:

Lag på lag: Istedet for at skifte til en fed creme, som muligvis lægger sig ovenpå huden, så prøv istedet at tænke lag på lag. Start med at bruge en serum nederst. Det kan være en fugtserum, hvis du er under 25, og ellers tænk antiage. Gerne én med noget hyaluronsyre og A-vitamin, som fx Wrinkle Reducer fra Amazing Space.

Ovenpå serum lægger du så en olie. Du kan få olie til alle hudtyper, også den fedtede! (Jo, det passer! Og den kan rent faktisk afhjælpe fedtet hud). Du behøver bare bruge 2-4 dråber, som du varmer op mellem håndfladerne inden påføring. Dette gør huden blød og beskytter mod udtørring, vind og vejr samt giver en smuk glød og udstråling.

Til slut påfører din almindelige dagcreme, evt. blandet med lidt BB-creme, for en let dækkeevne og smuk glød.

Brug natcreme: Om natten regenererer din hud og derfor har den brug for ro og godt med næring til den genopbyggende proces. JEG ELSKER BEAUTY BUTTER fra Amazing Space, som er den mest vidunderlige balm, som bogstavelig talt gør dig smuk mens du sover. Du vågner med en hud i total fugtbalance og som bare er healet op og har ro. Den varmer man også op mellem håndfladerne inden den masseres let ind.

Drik vand: Sørg for at være velhydreret hele dagen ved at drikke nok vand. Gerne 2 liter dagligt. Start dagen med en halv liter lige når du står op, og få skyllet nattens affaldsstoffer ud med det samme. Undgå at drikke for meget sidst på aftenen, da du så skal tisse i løbet af natten.

Spis fedt: Huden har ikke kun brug for olie udefra, indefra er absolut ligeså vigtigt. Derfor guf løs af de sunde fedtsyrer. Du tager ikke på af dem, tværtimod hjælper de dig til at tabe det usunde fedt. Spis avocado, nødder, mandler og kokosolie dagligt. Start også dagen med et MK olieshot, som sikrer dig et stabilt blodsukker resten af dagen, så du ikk ryger i slikposen kl 15. Shottet smørrer dine celler, led og muskler indefra samt forbedrer din fordøjelse. Det giver også fugt og næring til hud og hår. Et sæt med MK olie og Aroniasaft koster 448kr til en måneds forbrug.

Beskyt huden under sport: dyrker du udendørs motion i kulde, blæst eller regn så sørg for at tilføre huden et beskyttende lag, inden du bevæger dig ud. Brug fx. din natcreme/beauty butter eller vælg kokosolie, eller en anden hurtig løsning fra køkkenskabet. Giv også hænderne en tur bagefter.

De forskellige anbefalede produkter fra Amazing Space samt MK olie kan du købe hos mig på min webshop her: https://louisenorgaard.dk/butik/

Har du spørgsmål, så skriv til 25218712

Min kurv
Din kurv er tom

Det ser ud til at du ikke har valgt noget endnu.