Alle ordrer over 500 kr (ex fragt) får en GRATIS Neck & Decolté maske med (Værdi 119 kr.)

Er en AthGene gentest noget for mig?

Et nyt år betyder for RIGTIG MANGE en ny livsstil.

NU skal det være, NU vil jeg tabe mig, droppe sukkeret, spise mindre junk, begynde at træne, lære at løbe eller hvad det nu kan være. Nogle af tingene har du måske prøvet rigtig mange gange før at ændre på, men altid faldet tilbage i de gamle vaner, fordi det blev for kedeligt, det virkede ikke efter hensigten, det var for svært, for tidskrævende eller du fik måske skader, som bremsede dig i din nye livsstil, og så kunne det hele da også være lige meget.

Lyder noget af det bekendt? Så vil en AthGene gentest helt sikkert være noget for dig. Du kan i år vælge, at det er NU det skal være, og intet kan bremse dig. For med en AthGene gentest får du sort på hvidt hvad der virker for netop DIG. For selvom veninden taber sig helt vildt på high-carb-low-fat eller omvendt, stenalderkost, 5:2 kuren, proteinkur eller hvad hulen der nu ellers findes af tendenser, er det langt fra ensbetydende med, at det samme virker for dig. For vi er alle forskellige, selvom vores gener langt hen ad vejen er ens, men bittesmå forskelle i nogle af vores gener gør hele forskellen, for hvordan DIN krop har det bedst.

Det kan også være, at du har svært ved at mærke dig selv og hvad der egentlig er godt for dig, og har brug for at blive taget i hånden og hjulpet på vej til en ny livsstil, men ikke har råd til et 3-måneders forløb hos en personlig træner, eller ikke orker selv at blive ved at navigere rundt i junglen af tilbud.

Istedet for at bruge et hav af penge på forskellige bøger, dvd’er, medlemsskaber og fitnesskort, der alle vil sælge dig hver deres unikke slankekur, hvorfor så ikke én gang for alle finde ud af hvad der rent faktisk vil virke for DIG? Og det er ikke spor farligt eller grænseoverskridende, det er bare mega spændende at finde ud af nye ting om sig selv og blive klogere på sin krop.

Kategorier

Lige nu er der 21 forskellige kategorier du kan få ny viden om, når du har taget din AthGene test, og der kommer løbene flere til. Når du har købt din test (som koster 2500 kr.) og fået dit resultat, har du 30 point at købe kategorier for. Hver kategori koster 1 point, så du kan selv vælge de kategorier der har relevans for dig hen ad vejen, og har du brugt dine point, men der pludselig kommer en ny kategori du egentlig gerne vil vide mere om, så kan du blot få låst den kategori op for et mindre beløb (125 kr.).

Kategorierne du kan få indsigt i omkring dine gener er pt:

-alkoholfølsomhed, hvor længe er du om at forbrænde alkohol

-appetitregulering

-laktosefølsomhed

-koffeinfølsomhed

-kulhydratoptagelighed

-udholdenhedstræning eller styrketræning, hvad er din krop genetisk bedst bygget til

-fedtoptagelighed

-glutenfølsomhed

-tilbøjelighed til skader i bindevæv, sener og ledbånd

-tilbøjelighed til muskelskader

-fordøjelse og IBS

-muskelfibersammensætning

-muskelvækst

-sved

-sød tand, er du genetisk mere tilbøjelig til søde sager

-VO2 max

-Vitamin A, har du svært ved at optage vitaminet og hvordan sikrer du at du får n0k

-Vitamin C, har du svært ved at optage vitaminer og hvordan sikrer du at du får nok

-Vitamin D, har du svært ved at optage vitaminet og hvad skal du spise for at få nok

-B12 vitamin, har du svært ved at optage vitaminet og hvordan får du nok B12

-B9 vitamin, har du risiko for at få for lidt, og hvad skal du spise for at få nok

Under hver kategori får du først en grundig forklaring i, hvad det egentlig er, hvad det betyder for dig, hvordan det er sammensat, hvor du får det fra og derefter dit eget resultat af gentesten.

Lad os fx. tage kategorien koffein. Her får du svar på følgende:

Hvad er koffein? Maksimun daglig grænse for voksne? Koffeinindhold i drikkevarer? Hvad sker der hvis du får for meget? Koffein og sport? Dit eget svar på gentesten?

Du bliver altså rigtig klog på mange forskellige ting generelt og ikke mindst din egen krop, dit tempel, det, der bør være det vigtigste i dit liv. For har du en sund og rask krop der fungerer, og får du energi af det du tilbyder den både via kost og træning, ja så har du meget mere at give til din familie af glæde og overskud.

Slut med at bruge tid og energi på den forkerte træning og kost, og igang med én gang for alle, at gøre det der virker for DIG!

Hvordan gør man?

Testen er utrolig nem at tage via en dna-prøve fra munden, og du kan se en video af det på min Instagram eller Facebook, og der er en uddybende forklaring på webshoppen. Jeg hjælper dig også gerne med det. Derefter registrerer du dig på AthGenes side, og efter nogle uger er dine resultater klar på din side. Har du brug for hjælp til at gennemgå resultaterne samt lægge en plan for, hvordan du bedst kommer videre ud fra de resultater du har fået, kan du købe testen inkl. en time sammen med mig, hvor vi lægger en plan. Bor du langt væk og ikke har mulighed for at komme til mig, så tager vi samtalen over telefonen.

https://louisenorgaard.dk/produkt/athgene-gentest/

https://louisenorgaard.dk/produkt/athgene-gentest-inkl-personlig-vejledning/

img_9121 img_9122

Min kurv
Din kurv er tom

Det ser ud til at du ikke har valgt noget endnu.