Fillerina – Få svar på alle dine spørgsmål her

Fillerina

     

Mange af Jer er allerede blevet vilde med Fillerina, efter at jeg lancerede det på shoppen for små 3 uger siden. Mange har stadig spørgsmål inden de “tør” springe ud i det, for kan det virkelig passe, at man kan formindske linjer og rynker, forbedre mørke rende, få løftet øjenlågene og få fyldige læber helt uden nåle? Og ja, det kan det. Og det skyldes bl.a. de mange forskellige størrelse hyaluronsyrer, der kan trænge ned i forskellige niveauer i huden og fylde ud dér, hvor der er brug for det. Hyaluronsyrer har vi masser af når vi er børn, derfor heler børns hud utrolig hurtigt og pænt efter sår og skader, men efter de 25 år daler produktionen drastisk. Med Fillerina får du fyldt huden op med hyaluronsyre, collagen og elastiner, så huden igen får et ungdommeligt look.

Hvor længe holder effekten af en Fillerina Filler-kur?

En 14 dage filler-kur holder ca. 3-4 måneder, når du samtidig anvender Fillerina cremerne.

Cremerne er med til at optimere og vedligeholde resultatet af filler-kuren, samtidig med at de fugter og beskytter huden.

Fillerina Eye & Lip cream Grad 2

Må man bruge Fillerina Filler-kur når man er gravid eller ammer?

Fillerina® filler-kur og cremer er på linie med almindelige traditionelle hudplejeprodukter og kan også anvendes, når du er gravid og/eller ammer.

Indeholder Fillerina parabener?

Nej, Fillerina® indeholder ingen parabener.

Hvilken grad skal jeg bruge?

Det er meget forskelligt fra person til person. Mængden af hyaluronsyre, som huden har behov for, stiger med alderen – så jo ældre du er, jo højere grad Fillerina® anbefaler vi at bruge.

Fillerina Filler-Kur Grad 2

Hvilken grad er stærkest?

Fillerina® Grad 3 indeholder det højeste niveau af de seks forskellige hyaluronsyrer, især de mindste hyaluronsyrer, der trænger dybt ned i huden.

Fillerina Filler-Kur Grad 3

Hvorfor skal jeg drikke vand, når jeg anvender Fillerina?

Du skal sørge for at drikke vand, når du anvende filler-kuren, fordi kuren indeholder en stor mængde hyaluronsyre, der binder sig til væske i huden.

Drikker du ikke væske nok, kan huden føles tør. Drik derfor 2 glas vand inden du påfører kuren, og sørg for generelt at være vel-hydreret.

Min hud bliver tør når jeg anvender Fillerina. Hvad gør jeg?

Enkelte oplever, at huden bliver tør, når de anvender Fillerina®. Det skyldes formentlig, at du ikke drikker nok vand under kuren.

Fillerina® binder sig til fugt i huden, og er der ikke nok fugt, vil huden føles tør. Husk derfor at drikke vand både under kuren og generelt, så huden får de optimale betingelser.

Sørg også for at bruge en god dag- og natcreme, der fugter rigtig godt. Fillerina® cremer er udviklet til at give den fornødne fugt og understøtte kuren, men du kan også anvende andre gode fugtighedscremer.

Hvad er hyaluronsyre?

Hyaluronsyre findes naturligt i kroppen og i huden, men den naturlige produktion og dermed mængden af hyaluronsyre falder gradvist med alderen.

Hyaluronsyre binder store mængder vand i huden, op til 1000 gange sin egen vægt, og giver dermed en frisk og fugtet hud.

Der findes mange hyaluronsyre-produkter på markedet… Hvad gør Fillerina anderledes?

Fillerina® indeholder flere forskellige slags hyaluronsyrer, der alle har forskellig molekylestørrelse og vægt. Jo mindre molekyle, jo længere kan hyaluronsyren trænge ned i huden.

Fillerina® trænger derfor dybt ned i huden, både i epidermis og dermis, i modsætning til de fleste hyaluronsyreprodukter, der indeholder færre hyaluronsyrer og lægger sig på hudens overflade.

Med Fillerina® opnår du dermed et mere markant og længerevarende resultat, med bedre udglatning af linjer og rynker og mere volumen til huden.

Hvorfor skaller det af, efter jeg har kommet gel og film på?

Hvis man kommer mere Gel på huden end den kan absorbere, kan det overskydende produkt lægge sig oven på huden og danne små gelrester, der skaller af, når det tørrer.

Kom lidt mindre gel på næste gang, og lade det virke/absorbere. Efter 7-8 minutter kan du evt. presse let med håndfladen for trykke den ind i huden, gelen skal endelig ikke masseres ind i huden.

Læg derefter Nourishing film på huden, og fordel den forsigtigt.

Skal jeg bruge natcreme ovenpå kuren?

Nej, i de 14 dage hvor du anvender kuren, lægger du først geleen på som anvist og herefter den Nourishing filmen på. Der kan simpelthen ikke trænge mere fugt igennem filmen, så det vil blot fnulre af, så væn til til at sove uden natcreme i de 14 dage. Herefter kan du fx. bruge Fillerina natcreme, for at vedligeholde resultatet af kuren bedst muligt.

Fillerina Night Cream Grad 3

     

Hvad er forskellen på Fillerina og de to Fillerina 932 produkter?

Fillerina® 932 Specific Zones er en ny filler-gel specielt udviklet til de områder i ansigtet, der særligt udsatte for rynker og volumentab. Med en unik kombination af 9 hyaluronsyrer, 3 collagenmolekyler og 2 elastinmolekyler virker Fillerina® 932 opstrammende og sikrer optimal volumen og filler-effekt. Koncentrationen af de aktive molekyler er tilpasset den tynde hud ved øjnene og læberne, og er baseret på den seneste innovation indenfor molekyler og deres evne til at trænge ned i huden. Fillerina® hyaluronsyrerne fremmer udfyldning af hudlagene, samtidig med at kollagen- og elastinmolekyler giver fasthed og elasticitet til vævet. Fillerina® 932 hjælper til et synligt resultat, en bedre effekt og en langvarig virkning.

Fillerina® 932 Eyes & eyelids grad 4 plus

Jeg håber, at dette indlæg har gjort dig lidt klogere på Fillerina og måske du er klar til at prøve kuren? Jeg kan ihvertfald kun anbefale den. Jeg har selv prøvet grad 2 i 14 dage. Rynker har jeg nærmest ingen af i forvejen, så der kan jeg ikke være en god model til før og efter-billeder, men jeg kan mærke min hud er mere fyldig og spændstig og har en super fin glød. Jeg kan se, at de begyndende furer fra næsen og ned mod læben er blevet mindre samt kragetæerne omkring øjnene. Kig evt. på Fillerinas egen facebookside og Instagram for flere før/efter billeder, og HUSK at tage dine egne når du skal igang.