Simple Goods – naturlig rengøring med probiotika

Simple Goods – naturlig rengøring med probiotika

Jeg har simpelthen fået den LÆKRESTE serie af rengøringsmidler  med probiotika hjem i webshoppen, som jeg bliver nødt til at fortælle dig om. Serien hedder Simple Goods, den er dansk, og den er bare skøn!

Alle Simple Goods produkter er fremstillet af naturlige og plantebaserede ingredienser og økologiske æteriske olier. Og allerbedst, så er alle rengøringsmidlerne tilsat probiotika.

Ved probiotisk rengøring efterlades nemlig et lag af “gode” bakterier – probiotika – på overfladen. Det lyder måske underligt ligefrem at tilføre bakterier, når man nu er ved at gøre rent. Men disse bakterier nedbryder snavs på mikroskopisk niveau til endnu mindre partikler og “spiser” disse. Og de fortsætter med at arbejde og nedbryde snavs i op til 3-5 dage efter, du er færdig med at gøre rent. Du får altså en meget mere effektiv rengøring, og miljøet slipper for at alt kradse stads, der er i de fleste rengøringsmidler. Jeg elsker det!

Rengøring, der er en fryd for øjet (og næsen)

Og så er vi slet ikke begyndt at snakke om, hvor fine og lækre de her produkter er at se på. De er da lige til at have stående fremme og give god energi. Især når man tænker på, at emballagen er lavet af genbrugsplast og bioplast fra sukkerrør. Jeg har i hvert fald aldrig før selv haft en toiletrens, der ligefrem var pæn at kigge på!

Derudover dufter produkterne så fint og harmonisk af naturlige æteriske olier, istedet for de der lidt skrappe citruslugte, der kan være i rengøringsmidler.

Hurra for Hygiene Spray!

 

Serien består af en række forskellige produkter til rengøring, vask og tøjpleje. Jeg er vild med dem alle, men vil her især lige fremhæve denne geniale sag: Simple Goods Hygiene Spray, som med et par simple pust fjerner dårlige bakterier og lugtgener. Den er fx perfekt til at sprøjte på dit stofmundbind mellem brug, indtil du kan få det vasket.

Den er desuden fantastisk til at forebygge allergi fra støvmider, pollen og hår fra kæledyr. Hygiejne Sprayen nedbryder nemlig ekskrementerne fra støvmiderne og fjerner på den måde årsagen til allergi.

Jeg tror virkelig på, at probiotika på mange måder er fremtiden – også inden for hudpleje. Her kan de gode bakterier i dén grad være med til at holde huden i balance og rette op på rødme, irritation og urenheder.

PSSTT! Hvis du vil prøve probiotisk hudpleje af, så husk dog at tjekke op på, at produktet rent faktisk indeholder LEVENDE bakterier. En del brands sælger nemlig “probiotiske” produkter, hvor der i stedet er døde bakterier i.

Min kurv
Din kurv er tom

Det ser ud til at du ikke har valgt noget endnu.