Pakkekalender til din teenager

Pakkekalender til din teenager

Mens vores børn er små, er det relativt nemt at finde en masse små sager, der vil vække lykke om morgenen i december. Men når de når teenage-alderen og ikke længere gider legetøj, bliver det straks sværere. Derfor har jeg lavet det her blogindlæg med gode idéer til lækre adventsgaver og pakkekalender til teenagepigen.

Fine scrunchies

Scrunchie-elastikkerne er kommet stærkt tilbage i moden! Så til pigen med langt hår er det et oplagt gavevalg. I min webshop finder du både de flotte bæredygtige scrunchies fra Kooshoo og en speciallavet kollektion af scrunchies i det fineste Libertystof.

Priser fra 75 kr.

 

Naturlige lipgloss og læbepomader

De fleste unge piger elsker lipgloss, da den giver et lækkert, men også mere naturligt udseende end en traditionel læbestift. Jeg har et rigtig fint udvalg af lipgloss på shoppen – blandt andet Lip Plumper, som giver den skønneste naturlige bærfarve og smager dejligt af solbær. Nam nam! Pris 39 kr.

 

 

Er din pige mere til en farveløs læbepomade, der stadig smager dejligt og gør læberne silkebløde? Så kig på de økologiske læbepomader fra Alteya, der kommer i varianterne Rose, Jasmine & Ylang-Ylang, Lavender & Mint, Grapefruit & Zdravetz, Lavender og Vanilla & Geranium.

Pris 39 kr.

 

 

Sidst, men ikke mindst vil jeg nævne de skønne lipgloss fra Hibiskiss, der giver en anelse fin farve til læberne og smager så skønt at hibiskus. De fås i farverne Pearl, Coral og Tropical. Priss 55 kr.

 

 

 

Naturlig makeup og neglelak

 

Bruger din teenagepige mascara, så har jeg den perfekte en af slagsen! Mascaraen fra Green People er simpelthen den bedste, jeg har prøvet. Den giver SÅ fine, fyldige vipper. Og så er den økologisk med over 98 procent naturlige ingredienser og ikke testet på dyr. Jeg elsker den! Pris 179 kr.

 

 

En smuk neglelak kan absolut også vække lykke i julesokken en decembermorgen. Jeg har valgt at føre mærket Priti NYC hos mig, som er både vegansk og giftfrit. Jeg elsker, at der ikke er skadelige giftstoffer i det, jeg kommer på neglene. Samtidig er det også bare en kanongod lak, som er virkelig nem at påføre – og så fås den i de smukkeste farver. I den mere neutrale ende af skalaen vil jeg fremhæve no 130 “English Miss”, som er en delikat, naturlig lyserød farve. Og må det gerne være en anelse “vildere”, er den sennepsfarvede no 459 “Bees Sunset” lige i skabet som en af vinterens store modefarver. Pris 129 kr.

 

Organic Konjac – lækre økosvampe

Svampene fra Organic Konjac  – mit eget mærke – er også geniale til teenageren. Det er nem og naturlig hudpleje – lige til at tage med under bruseren. Der er mange af mine unge kunder, der især er rigtig glade for “Bamboo Charcoal”, som er rigtig god til hud, der let bliver uren og får bumser. Jeg lover dig, den giver resultater! Er huden derimod meget sart, vil jeg i stedet foreslå “Lavender”, som både renser og er med til at berolige huden. Pris fra 89 kr.

 

 

Forkælelse til fødderne

De små sæt fra Pedi in a Box er lidt af en genistreg, synes jeg. De er nemme at bruge, dufter skønt, og du får de blødeste fødder bagefter. En fin gaveidé til teenageren, der rigtig kan lide at gå og nusse med lækre cremer, masker osv. Fodplejesættene kommer i et væld af varianter, og til en ung pige er varianten “Raspberry Sorbet” helt perfekt – den dufter dejligt af hindbær og giver en dejlig boblende følelse, mens fodmasken er på. Pris 65 kr.

 

Min kurv
Din kurv er tom

Det ser ud til at du ikke har valgt noget endnu.