Mor & Baby Træning

Trænger du til at komme i form efter din fødsel, men føler ikke, at du har tid eller kan overkomme det, fordi du har baby at passe samtidig? Fortvivl ikke, for hos mig kan du tage baby med til træning. Sover den lille får du personlig træning helt alene. Er baby vågen, får den lov at lege med. I vil begge elske det, og du vil opdage, at du rent faktisk kan få utrolig meget gratis træning forærende ved at være mor, samtidig med at baby har en fest og lærer glæden ved kropslig aktivitet.

Det foregår i rolige omgivelser og der er tid til både at amme og pusle.

Jeg kan også sagtens komme til dig, så jeg kan give dig gode råd til hverdagstræning i dit eget hjem, så du stadig kan føle, at du får noget “mor-tid”, selvom du er på barsel.

I kan også booke mig til at komme hjem til Jer en dag, hvor mødregruppen er samlet, så I kan få fælles inspiration til træning på barsel. For der er absolut ingen undskyldninger for ikke at få formen tilbage med den verden der ligger af muligheder med baby og barnevogn 🙂

Besøget i mødregruppen kan evt. kombineres med mini-ansigtsbehandlinger eller farvning af vipper og bryn på mødrene efterfølgende 🙂

Jeg elsker at hjælpe mødre til at få mere træning ind i hverdagen, og da jeg selv har været alenemor med min førstefødte ved jeg hvor knap tiden er, men på trods af det lykkedes det mig at løbe diverse halvmarathons og have en krop, der var stærk og slank.

Priser for Mor & Baby træning

Pris
Træningsinspiration til dig og baby (1 time) 690 kr.
Træningsinspiration til dig og baby (3 timers klippekort)1.800 kr.
Mødregruppebesøg inkl. kørsel (ca. 1 time)990 kr.
Min kurv
Din kurv er tom

Det ser ud til at du ikke har valgt noget endnu.