Mine Top 10 Sommerprodukter

Mine TOP 10 Sommerprodukter

1) SUNLIGHT SOUFFLE SOLCREME SPF. 30
Hvorfor? Fordi det bare er den bedste solcreme EVER! Det er alle dem, jeg har talt med, som har prøvet den heldigvis enige i. Den fedter ikke, tilstopper ikke huden, giver ikke soleksem, virker plejende og lindrene på huden, samtidig med, at du får bygget den flotteste brune farve op, på den sundeste måde. Drop apotekersolcremerne, fordi du tror, at de da må være gode og sunde for huden, men du så ender med knopper og soleksem, fordi, at de måske indeholder en masse fyldstoffer og kemi, som reagerer med huden. Mange tænker, at de ikke gider investere i en ordentlig solcreme om sommeren, men det er faktisk der, hvor din hud har allermest brug for at du PASSER PÅ DEN, da det er her den er allermest udsat.

Sunlight Soufflé – Solcreme spf. 30

image

2) HYDRO-PROTECTOR FACE CREAM SPF. 30
Hvofor? Fordi at hele sommeren igennem, er det så vigtigt at beskytte din hud mod de farlige stråler, der både ælder, giver rynker, pigmentpletter, hudkræft og læderhud. Derfor skifter jeg dagcremen ud fra maj-oktober med denne, så jeg mindsker risikoen for flere skader på huden. Jeg var nemlig typen, der tog rigtig meget sol i mine unge dage, så jeg har allerede fået mange pigmentforandringer, som jeg helst ikke vil gøre værre.

Hydro-Protector Face Cream – Spf. 30

3) SEA SALT SCRUB
Hvorfor? Fordi, at min hud aldrig har været blødere og glattere, end når den har fået en tur med denne lækre udrensende salt. Jeg blander den med en olie, og den nye Soft Obsession olie kan klart anbefales. Men ellers kan din olivenolie eller lidt opvarmet kokosolie hjemme fra køkkenskabet også sagtens gøre det. Skrub blandingen på hele kroppen og giv dig endelig god tid til rigtig at massere den på, så du får stimuleret udrensningen og bindevævet, og giver ekstra glød og liv til huden. Skyl den af under bruseren og mærk hvor blød du bliver. Olien bliver på huden, så du behøver kun smørre dig i en let creme efterfølgende. Gør det gerne hver uge eller hver 14. dag, så holder du den blødeste og glatteste hud hele sommeren (eller året rundt helst;-)) Saltet kan også blandes i fordbad eller badekar, hvis du er så heldig at eje sådan et.

Sea Salt Scrub – exfoliator & bath salt

4) MK OLIE OG ARONIA
Hvorfor? Fordi at sommertid = hyggetid = alt for mange usunde fristelser, som hurtigt sætter sig på sidebenene. Ved at starte dagen med et shot med olie og aronia, får min krop den bedste start på dagen. Mit blodsukker holdes stabilt, så jeg kan vælge til og fra om jeg vil ha is og andet guf, det sunde fedt giver krop og hjerne energi til at bevæge sig mere, og ved at få de sunde essentielle fedtsyrer, så giver kroppen lettere slip på dellefedtet. Desuden sørger olien for, at huden bliver smidig og jeg undgår tørre fiskeskælsben.

MK Olie W og Aronia Apple Sæt

mk_olier

5) SPIRULINA SEA WRAP
Hvorfor? Fordi, at når det er varmt kan jeg godt føle mig lidt lukket inde i en fed creme, og når man sveder, gider man ikke sidde og sejle i creme. Derfor skifter jeg på de varme dage cremen ud med denne vidunderlige kolde gel, som samtidig virker udrensende og fjerner væske fra vævet. Den var oprindeligt kun til spabehandlinger, men fordi den gav så gode resultater, hvor folk ofte tabte flere centimeter efter behandling, valgte de, at alle skulle kunne have glæde af den. Hvis du skal drænere og tabe meget væske, så smør et tykt lag på og rul dig ind i vitawarap, så får du max resultat. Og ellers bruger du den blot efter badet istedet for creme.

Spirulina – Sea wrap silhouette gel

6) KOKOSVAND
Hvorfor? Fordi når det er varmt sveder vi meget og det væske skal vi have erstattet, og kokosvand indeholder naturlige elektrolytter og giver os naturlige mineraler og salte, som vi ellers sveder ud. Det smager også rigtig godt (ihvertfald denne her synes jeg, der kan være stor forskel i smagen), og giver ny friskhed og energi i kroppen.

MyCoco – Natural coconut water

7) BABY-FOOT
Hvorfor? Sommertid = bare tæer og hård hud og afskallede hæle er noget af det grimmeste at se på, og kan være smertefuldt at rende rundt med. Gør det nemt og put fusserne i disse sokker fyldt med naturlige frugtsyrer, der sætter en process igang, så dine fødder skifter hamp og udskiller alt det hårde hud. Afskalningen starter efter et par dage og efter max to uger har du nærmest nye babyfødder. Nemmere bliver det ikke.

Baby Foot – Gaveæske inkl. hyggesokker

8) COOL CUCUMBER GEL
Hvorfor? Fordi den er uundværlig om sommeren til hele familien. Jeg bruger den over hele kroppen som aftersun, og hvis min søn får lidt knopper i solen redder den ham. Jeg bruger den i et tykt lag som fugtmaske, der bare forsvinder ind i huden, til mine varme fødder og lægge om aftenen inden sendgetid og manden bruger den som ansigtscreme, da den er dejligt let i konsistensen. Uundværlig!

Cool Cucumber Gel – Stor størrelse 250 ml.

9) MäT BAR
Hvorfor? Fordi at når det er møgvarmt har jeg lyst til at spise mange små og lette måltider, istedet for få store. Der er en af de nye Mät barer helt perfekt. Den giver 20 gram protein, max 150 kalorier, god mæthed og tilfredsstiller den søde tand. Man føler faktisk, at den er lidt forbudt, fordi den virkelig smager godt. De fåes med hindbær, peanut/choko eller lakrids. Perfekt at have med på ferie når de andre skal have store fede is, i strandtasken eller som energi til cykel- eller løbeturen. I love them!

Mät Bar – Lakrids

Mät Bar – Peanut & chokonibs

Mät Bar – Hindbær & vanilje

mat hindbær

10) BEAUTY FOODS BOG
Hvorfor? Fordi den bare er den bedste skønhedsbog ever! Fordi du virkelig lærer noget, og selv om man er en hud, krops- og madnørd som mig, bliver man klogere. Det er din nye skønhedsbibel, et opslagsværk, hvor du lærer hvordan tingene rent faktisk hænger sammen inden under huden, og hvad de forskellige fødevarer gør og gode og dårlige ting for huden. Du lærer om fordøjelsen, organerne, hormoner, forskellige kure og en masse andet. Du lærer kort og kort, hvordan du kan nøjes med at spise og pleje dig smuk, istedet for at proppe diverse ting med nåle ind i huden udefra… for skønhed kommer indefra, om du vil det eller ej;-)

Beauty Foods – Spis dig til indre og ydre skønhed

beautyfoods

RIGTIG GOD SOMMER 🙂

Min kurv
Din kurv er tom

Det ser ud til at du ikke har valgt noget endnu.