Fjern dine pigmentforandringer med Cosmelan

Cosmelan fra spanske Mesoestetic er en af verdens førende professionelle behandlinger, når det gælder fjernelse af pigmentfejl. Og det er der en grund til – behandlingen virker nemlig i dén grad! Jeg har selv gennemgået kuren for 5 år siden, og min hud gik fra at have store pigmentplamager (melasma) i panden og på kinderne til simpelthen at blive så fin og ensartet. Nu hvor jeg selv er blevet certificeret Cosmelan-behandler, er jeg også selv gået i gang med behandlingen igen, så min hud igen får en fin, ensartet hudtone.

Du kan se mit resultat fra sidste behandling lige her. Første billede er fra før, jeg gik i gang, og sidste billede er efter 8 uger. Så effektivt!

Hvis du overvejer en Cosmelan-behandling har du garanteret et hav af spørgsmål, før du kaster dig ud i det. Jeg vil supergerne hjælpe dig, hvis du ringer eller skriver til mig – eller kigger forbi klinikken – og ellers har jeg prøvet at give svar på de oftest stillede spørgsmål her.

Cosmelan Q & A

 

Hvordan foregår en behandling?

En Cosmelan-behandling foregår ved, at du kommer i klinikken, bliver renset af og får lagt Cosmelan 1-masken på. Inden jeg lægger masken på, kigger jeg på din hud og spørger dig om den, så jeg kan vurdere, hvor længe masken skal blive siddende. Det kan være mellem 8 og 12 timer alt efter din hudtype. Derefter tager du hjem med masken på og vasker den selv af, når tiden er gået. Herefter bruger du Melan Recovery- cremen for at berolige huden, og den bruger du også de næste dage sammen med solcremen.

48 timer efter, du har fået masken af, går du i gang med Cosmelan 2, som er en creme, der skal bruges morgen og aften de næste tre måneder. Og samtidig fortsætter du med Melan Recovery og solcremen med 130+ spf. Bliver din hud for irriteret på et tidspunkt, kan du godt holde pause med Cosmelan 2-cremen i et par dage, så huden lige kan sunde sig lidt.

Opstår der nogle spørgsmål under din behandling, står jeg klar med vejledning, så du er ikke alene i dit forløb.

Hvad koster det?

Behandlingen i klinikken med den indledende Cosmelan maske + et sæt med behandlingscremen Cosmelan 2, helende creme og solcreme med 130+ spf  til hjemmebrug koster 4600 kr. Dertil anbefaler jeg, at du bruger rens og tonic i samme serie, mens behandlingen står på for ikke at få nogle uheldige krydsreaktioner, og evt. også en fugtgivende maske fra Mesoestetic.

Hvem virker Cosmelan på?

Cosmelan virker på ALLE former for pigmentforandringer, hvad enten de skyldes melasma, solskader, hormonforandringer, aknear eller laserskader. Og behandlingen kan også bruges af alle hudtyper, da den tilpasses efter, om du fx har sart hud.

Gør det ondt? Hvad er ulemperne?

Både masken og Cosmelan 2, som du skal bruge hjemme i tre måneder, kan godt svide og brænde noget i minutterne efter, de er kommet på. Men ikke på en måde, hvor det ikke er til at holde ud. Du skal også forvente, at din hud kan skalle af – især i de områder, hvor din hud er mere sart. Jeg bruger selv en af mine konjacsvampe sammen med mit renseprodukt hver dag for forsigtigt at “gnubbe” den afskallede hud væk.

Hvor hurtigt kan jeg se forandringer?

Det endelige resultat kan du først se efter seks til otte ugers behandling. Men du kan bestemt begynde at se forandringer før da – min oplevelse er, at du kan begynde at se, at der sker noget, efter cirka en uge.

Hvad nu hvis jeg har spørgsmål undervejs?

Der er en grund til, at du kun kan købe Cosmelan-behandlingen på autoriserede klinikker, hvor man er blevet uddannet i produktet. For der kan sagtens opstå spørgsmål undervejs, som kræver en hudpleje-faglig baggrund at svare på – fx en allergisk reaktion. Når du køber en Cosmelan-behandling hos mig er det med i prisen, at du altid kan komme forbi eller ringe eller skrive med de spørgsmål, du har.

 

 

Min kurv
Din kurv er tom

Det ser ud til at du ikke har valgt noget endnu.