Fillerina 12HA Specific Zones – nyt fra Fillerina!

Fillerina 12HA Specific Zones – nyt fra Fillerina!

Fillerina 12HA Specific Zones er Fillerinas nye produkter til særlige områder, der er proppet med hyaluronsyrer og andre gode sager! Produkterne er baseret på en unik kombination af hele 12 hyaluronsyrer, 3 kollagen- og 2 elastinmolekyler. Serien erstatter læbe- og øjenprodukterne fra Fillerina 932-serien og lægger så lige nogle supergode produkter til kindben og hals/bryst oveni.

Koncentrationen af de aktive molekyler er tilpasset hvert enkelt område og har en effektiv evne til at trænge ned i huden. Det ekstra høje indhold af hyaluronsyrer fremmer udfyldningen af hudlagene. Og samtidig har kollagen- og elastinmolekyler en opstrammende effekt på huden og vævet.

Serien er inddelt i tre nye grader; grad 3, 4 og 5, og du kan købe de to højeste grader her hos mig. Alle tre grader indeholder den særlige kombination af de aktive ingredienser. Ingredienseren er så i forskellige koncentrationer, alt efter hvor dybt aktivstofferne skal virke. Det giver dig mulighed for at vælge den fillergel, der passer bedst til din hud og alder.

Specific Zones Cheekbones

Fillerina 12HA Specific Zones Cheekbones er filler uden nål, der givet et løft og mere fylde på kindbenene, hvor vi ofte mister en del af fylden med alderen. Genialt, at man kan genskabe noget ungdommelig fylde uden at skulle have filler sprøjtet ind.

Specific Zones Neck & Cleavage

Fillerina 12HA Specific Zones Neck & Cleavage er specielt udviklet til den tynde hud på halsen og øverst på brystkassen, som mange kommer til at forsømme i den daglige hudpleje. Og det er da lidt trælst at have et friskt og fyldigt ansigt, mens bryst- og halshuden er rynket og tør. Super nyt produkt, synes jeg

Specific Zones Eyes & Eyelids

Fillerina 12HA Specific Zones Eyes & Eyelids er specielt lavet til øjenområdet. De aktive ingredienser i produktet mindsker dine rynker omkring øjnene, giver et løft til øjenlåget, reducerer mørke rande og virker opstrammende på slap hud. Kombinationen af de aktive ingredienser er tilpasset den tynde hud omkring øjnene.

Hvis du var fan af Fillerina 932 til øjnene, vil du elske denne her – den er proppet med endnu flere af de gode aktivstoffer.

Specific Zones Lips & Mouth

Fillerina 12HA Specific Zones Lips & Mouth giver dig øget læbevolumen, fremmer læbekonturerne og reducerer rynker omkring munden – med et naturligt look og uden at give dig læber som en and!

Produktet virker på samme måde som Lips & Mouth fra Fillerina 932-serien; i den nye her er der dog endnu flere af de gode, virksomme stoffer. Jeg har brugt 932’eren trofast i årevis, og jeg kommer til at fortsætte med denne her!

Du finder alle de supergode produkter lige her!

Min kurv
Din kurv er tom

Det ser ud til at du ikke har valgt noget endnu.