Alt det, du gerne vil vide om FEDTFRYSNING

Den nemmeste og mest effektive metode til at bekæmpe de irriterende “problemområder” er med fedtfrysning, som er en klinisk dokumenteret behandling til fjernelse af genstridige fedtdepoter. Jeg har allerede haft en del kunder på briksen, der har fået fjernet fedt på ryg, lår og mave, og resultaterne er simpelthen så fine om imponerende.

Under en Cryolipolysis behandling bliver de irriterende fedtdepoter simpelthen frosset væk og fedtcellerne permanent ødelagt. Ingen kirurgi nødvendig. Behandlingen er praktisk talt smertefri, og risici samt bivirkninger er marginale. Mine kunder ligger typisk med telefonen eller en iPad og hygger med en tv-serie eller lignende, mens behandlingen virker. Og så kan du fortsætte med hverdagens opgaver lige efter din Cryolipolysis-behandling.

Hvordan foregår en behandling?

Vi starter med en grundig før-samtale, hvor du bliver rådgivet og informeret om behandlingen. Mulige kontraindikationer vil blive påpeget. Derefter vil du blive målt på flere måder, og der bliver taget før-foto. Denne samtale kan evt. foregå helt uafhængig af behandling, inden du beslutter dig for, om det er noget for dig.

Under selve behandlingen bliver du målt igen og tegnet op der, hvor applikationen skal sidde. Et stykke kuldebeskyttelses-fleece bliver lagt på det område, der skal behandles. Så placerer jeg applikatorerne på området, og behandlingen kan begynde. Fedtvævet suges ind ved hjælp af et vakuum og afkøles til -5 grader celsius. Dette gør, at fedtet i fedtcellerne bliver så dårligt, at hele cellen ødelægges. Herefter transporteres de væk via lymfesystemet og udskilles naturligt. Ganske simpelt og ufarligt, men yderst effektivt.

Selve behandlingen med applikationen tager 60 minutter. I løbet den tid kan du læse, sove eller sidde med din telefon uden problemer.

Kommer fedtet igen?

De fedtceller, som går til grunde under fedtfrysning, er døde, og kommer ikke igen. De fedtceller, der er tilbage, kan – hvis du tager på – vokse sig større, og hvis du tager meget på, kan nye fedtceller dannes, hvis de eksisterende ikke kan indeholde mere. Men holder du din vægt, så bevarer du dit resultat. Cremen, som jeg har beskrevet nederst på siden, kan afhjælpe, at der dannes nye fedtceller.

Gør det ondt?

Behandlingen gør ikke ondt. I de første par minutter, når vævet suges op i applikatoren, kan det mærkes og føles lidt ubehageligt, men derefter mærker man ingenting, og du kan nemt slappe af med med en lur eller din tlf eller et blad.

Hvor hurtigt kan jeg forvente resultater?

Nogle er heldige og oplever resultat allerede efter en uge, men det endelige resultat kan først forventes efter 12 uger. Det optimale resultat opnåes ved 3 behandlinger inden for 3 måneder.

Hvor mange behandlinger skal jeg have?

Det optimale resultat opnår du ved 3 behandlinger inden for 12 uger. MEN du bestemmer naturligvis selv. Er du tilfreds med resultatet allerede efter 1. behandling, er du velkommen til at stoppe her. Måske du ønsker nr. 2 eller 3 også – det kan vi sammen vurdere hen ad vejen, hvis du er i tvivl.

Hvem kan få glæde af fedtfrysning?

Fedtfrysning er IKKE en slankekur og er ikke velegnet, hvis du er meget overvægtig. Så vil jeg hellere hjælpe dig med kostændringer og træning først, da du simpelthen ikke vil kunne se nok effekt. Men er du allerede igang med kost og motion og kan bare ikke komme af med det sidste genstridige fedt, uanset hvor meget du knokler for det, så kan fedtfrysning hjælpe. Eller er du normalvægtig og bare er irriteret over de håndtag, den ekstra balle eller topmaven, som du render rundt med, så kan fedtfrysning også hjælpe.

Min kurv
Din kurv er tom

Det ser ud til at du ikke har valgt noget endnu.